Word vriend van de Pion

Ik wil vrijwilliger worden

Sluit je aan bij ons team

De fundering van onze Stichting zijn onze vrijwilligers. Als vrijwilliger help je bij het organiseren van activiteiten en het realiseren van onze dienstverlening. Als vrijwilliger staat het je vrij om aan te geven waar jij je graag voor in wilt zetten bij De Pion. 

Interesse? Meld je aan door op de button hieronder te klikken. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.

Ik wil sponsor worden

Word onze partner

Heb jij net als ons hart voor verbinding? Word sponsor van De Pion. Als sponsor ontvang je een aantal privileges.

Met onze sponsoren maken we het mogelijk om nog meer inspirerende en noodzakelijke activiteiten te organiseren, evenals het faciliteren van onze diensten. 

Klik op onderstaande button om je aan te melden. We nemen je aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.

Steun onze Stichting

Eenmalige gift

Op een andere manier jouw bijdrage leveren aan onze stichting? Het kan met een eenmalige gift. Een gift is voor ons van grote betekenis. Met deze bijdrage maak je het namelijk mogelijk om mooie initiatieven voor de wijk te realiseren. 

Wij zijn een ANBI (algemeen nut beogende instelling). Dit houdt in dat we voor minstens 90% een algemeen belang dienen. Giften zijn dus belasting-aftrekbaar zijn.

Klik op onderstaande button om jouw gift in te dienen.

  • Gertjan Zwart, voorzitter Pion-team
    Het doel van het Pion-team is vooral om mensen met elkaar te verbinden. De Pion is een plek waar diverse mensen elkaar kunnen tegenkomen en kunnen ontmoeten. Het is ook een plek waar aandacht is voor elkaar en eventueel hulp kan worden geboden. Het team hoopt een veilige plek te creëren waar belangstelling is en waar het goed voelt, waar ook van hart tot hart met elkaar gesproken mag worden, waar men terecht kan met zijn of haar levensvragen, desnoods geloofsvragen.
    Gertjan Zwart, voorzitter Pion-team

Onze vrienden

  • Word_vriend-van_de_pion
  • Word_vriend-van_de_pion
  • Word_vriend-van_de_pion