Word vriend van de Pion

Steun
onze stichting

Eenmalige gift

Jouw bijdrage leveren aan onze stichting? Het kan met een eenmalige gift. Een gift is voor ons van grote betekenis. Met deze bijdrage maak je het namelijk mogelijk om mooie initiatieven voor de wijk te realiseren. 

Je kunt je gift overmaken naar NL10 INGB 0674 8585 22 t.n.v. Stichting De Pion.

Wij hebben nog geen ANBI status (algemeen nut beogende instelling). Giften aan onze stichting zijn dus niet belasting-aftrekbaar. 

Wilt u dat uw gift wel aftrekbaar is? Maak uw gift dan over naar CGK Alblasserdam, NL76INGB0000760102 o.v.v. Gift de Pion.

Ik wil sponsor worden

Word onze partner

Heb jij net als ons hart voor verbinding? Word sponsor van De Pion. Als sponsor ontvang je een aantal privileges.

Met onze sponsoren maken we het mogelijk om nog meer inspirerende en noodzakelijke activiteiten te organiseren, evenals het faciliteren van onze diensten. 

Klik op onderstaande button om je aan te melden. We nemen je aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.

Ik wil vrijwilliger worden

Sluit je aan bij ons team

De fundering van onze Stichting zijn onze vrijwilligers. Als vrijwilliger help je bij het organiseren van activiteiten en het realiseren van onze dienstverlening. Als vrijwilliger staat het je vrij om aan te geven waar jij je graag voor in wilt zetten bij De Pion. 

Interesse? Meld je aan door op de button hieronder te klikken. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.

  • Gertjan Zwart, voorzitter Pion-team
    Het doel van het Pion-team is vooral om mensen met elkaar te verbinden. De Pion is een plek waar diverse mensen elkaar kunnen tegenkomen en kunnen ontmoeten. Het is ook een plek waar aandacht is voor elkaar en eventueel hulp kan worden geboden. Het team hoopt een veilige plek te creëren waar belangstelling is en waar het goed voelt, waar ook van hart tot hart met elkaar gesproken mag worden, waar men terecht kan met zijn of haar levensvragen, desnoods geloofsvragen.
    Gertjan Zwart, voorzitter Pion-team

Onze vrienden

  • Word_vriend-van_de_pion
  • Word_vriend-van_de_pion
  • Word_vriend-van_de_pion